Spänd!

Är så sjuuukt nervös. Det är nämligen Let's Dance final! Vem hejar ni på? Eftersom jag är en känd person får jag ej vara partisk så jag måste tyvärr säga att jag röstar på PPPPIIIIPPPPP. Ingen. Fast jag gör det egentligen. Men jag får liksom inte säga det. Ni fattar grejen! Hur som helst önskar jag så innerligt att min favorit vinner :) har satsat jääärnet på live oddset på Tv4. Om jag har fel nu förlorar jag massor med pengar. Tur att jag tjänar en del på bloggen dåra. Men jag behöver nog inte oroa mig jag brukar alltid ha tur med sånt där :)

Stackars Pål baby har suttit inne på toaletten i snart en halvtimme :( måste fråga hur det är med honom. Vi åt en väldigt kryddstark middag och han är rätt känslig för sånt där. Naaw.. Sötis

Aja, ska tillbaka till soffan och tvn! Hörs sen! Får se om min favvis vann sen då! (Fast får ju som sagt inte säga vem det var. Så ni behöver inte tjata, jag ger mig inte!)

PUSS på er! :)


VARDAGSLYYYYXXXX

Jag, Smousie Barbara Larsson, såg mig tidigt imorse i spegeln. Och vad såg jag? Jo, ett spöke! Det är inte klokt vad blev man när nu under vinterhalvåret! Många av mina kolegor (andra bloggerskor), använder såkallade bus (brun utan sol) produkter. Därför tänkte jag inte vara sämre än alla andra och gick ner till affären där jag fann just vad jag sökte!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen med Pål, sedan ska vi smörja in varandra med mina ny inköpta produkter, så att vi blir bruna och fina! SSOOMMMMMMAAAAAARRR FRRRÄÄÄÄÄÄSSSCCCCHHHT!!!!

hööhö pöööössss på er


Bus Pål (VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE)

Nu i mina deppigare stunder är det svårt att få mig att le. Det är med tunga fingrar jag skriver detta, men det finns ändå en person som håller min blogg gnista uppe en dyster dag som denna och det är Pål.

Jag har varit ensam hemma hela dagen och skulle just gå ut en sväng med Lassie då det knackade på dörren. Där stod Pål, spritt språngande naken med endast en rosett runt penis. Han tog mig i sin famn och jamade i mitt öra "jag har saknat dig Smous", sedan hade vid hämndlöst sex på dörrmattan med texten "Välkommen hem till familjen Larsson". Var bara tvungen att ta en bild av sötekorven!


 <---hihi

Kan det bli mer romantiskt? Näääääeee...

snyft..

Mitt i allt elände så kommer alla värmande ord från mina trogna läsare och förgyller min dag. Tänk att jag har så fina människor omkring mig! Tack för ert stöd i denna hårda och fruktansvärda stund i mitt liv!
 
Pål har kommit hit från Gävle, det är så skönt att ha en famn att krypa upp i! Han köpta även med sig lite vin, mitt favorit vin! Castillo De Gredos, rosé vin.  En dag som denna kan man behöva komma bort lite från verkligheten! Ska hälla i mig ett stort glas nu på en gång!




Seeee yaahhh!

Helt ofattbart!

Jag kan inte förstå att detta har hänt! Någon mycket tragiskt har hänt i Larsson släktet. Vår allas älskade vän Mormor Gärd har avlidit. Det var svårt att identifiera henne pga att kroppen ruttnat.. Som jag tidigare sa så svarade hon inte på mina sms och samtal, då låg hon där död. Kan ni fatta det? Att jag var sur på henne för att hon inte svara.. Jag känner mig så dum. Dödsorsaken var att hon satt en skorpa i halsen och kvädes sedan till döds. Där har hon legat död på golvet i ca en vecka och ruttnat.. Vad ska jag göra utan henne!? Vem ska jag nu prata med? Det här får bara inte hända!! Känner mig skylldig till hennes död, varför var jag inte där och åt skorpor med henne så jag hade kunnat stoppa ner handen i halsen på henne och ta upp skorpan? eller magpumpa henne.. Vad som helst! HON FÅR INTE VARA DÖD! Skulle helst av allt vilja spara hennes kropp och stoppa upp det som man gör med djur, så att jag fortfarande kan ha henne hos mig. Men hennes kropp är för rutten så man skulle ändå inte se att det var hon. Klippte av en tuss av hennes hår som jag ska lägga i en tavla och sätta upp på väggen.. Mina tårar bara rinner, datan är nog snart fuktskadad.. Men det bryr jag mig inte om. Min vita tröja är helt genomskinlig.

Mormor Gärd, må gud vara med dig på din färd uppe bland molnen, så som han är med mig på min färd här nere på jorden. Vila i frid! RIP (Rest In Peace).

Idag ska jag inte göra någonting, bara gråta! Mina ögon är svullna.. Ur min näsa rinner det snor.. Min kropp skakar.. Nu blir det ingen resa upp till Pål, förlåt baby. Men tror inte att sl skulle uppskatta en hysteriskt gråtande Smous på tåget. Ne, du får komma hit! Behöver din närhet, nu nu nu..

Skriver så fort svullnaden från mina ögon försvunnit..


Bea, tjejen som aldrig dök upp!

Det är väldigt många läsare som vill träffa mig. Jag bestämde mig för att välja ut en av mina trogna läsare för e träff. Jag valde då ut Bea, hon bloggar även tillsammans med sin vän Joanna. Hon ville också väldigt gärna träffa mig och jag lovade då henne en träff senare i veckan. Bea och jag skulle träffas i lördags på gärdet och ta oss en fika. Där stog jag, redo att möta en av mina trogna läsare, och vad händer? Jo, Bea dyker inte upp! Jag har försökt att ringa henne men hon svarar inte? Jag tycker att det är dåligt av henne att inte dyka upp, när det finns så många andra som ville få den här chansen.. Eller har det hänt Bea någonting? Någon som sett/hört/kännt lukten av Bea så hör av er till mig snarast!

Vet inte hur jag ska göra nu med andra träffar jag lovat ut, till bla Joanna då. Jag vet att du verkligen sett fram emot det här, men tack vare din såkallade vän Bea så känns det inge kul! Näe.. Jag är ledsen över att behövar göra dig besviken Joanna, men vi får bestämma en ny dag att träffas på, blir lite körigt nu i veckan.. Men jag hör av mig till dig!

Hejdå..


påsk pyssel

Hur börjar man påsklovet på ett bättre sätt än att påsk pyssla? Ingen aning.. hehe
Idag har jag målat ägg. Men blev lite förbannad när jag öppna äggkartongen, ett ägg var skit litet! Jag menar här jag jag betalt för stora ägg, när jag får ett litet plutt ägg! Äh fyfan säger jag bara..



Men efter ett tag kom jag ju på att det var ju ett bebis ägg! Och vem kan vara sur på ett litet bebis ägg!? Säg mig någon? Näe, ingen. Fnissa till lite åt mig själv över hur jäkla sur jag blev först. Men nu kändes det bättre och kunde fortsätta med mitt pyssel. Jag målade massor med ägg, säkert  50 st! Sedan lade jag dom i små korgar och delade ut till grannarna. Oj så glada dom blev!



Senare i veckan tänkte vi ha ägg ätar tävlig! Gissa vem som kommer vinna? *hihi* jag är en jäkel på det där med att äta ägg ska jag säga er, jajamensan! Heja på mig!!

Kramiz

Dagens outfit

Idag har jag på mig en såkallad kroppsstrumpa,dvs ett plagg där tröja, byxor och strumpor sitter ihop. Själv valde jag att sätta på mig ett par vanliga svarta strumpor över för att bryta av lite. Mönstret är ganska så färgglatt och  det tycker jag känns rätt nu till påsken! Kroppsstrumpan kommer nog att vara mitt favorit plagg nu framöver, gillar den jätte mycket! Den framhäver ju även minsta detalj utav min kropp!  



Nu ska jag sätta på mig mina rullskridskor och åka till skolan, ja det är riktigt praktiskt att åka rullskridskor! Snabt går det när Smousie susar fram mellan både träd och hus! Tihi

Puss på er!

Dagens outfit

Halloj!
Fick ledigt från skolan idag pga mitt svanbett, det har börjat vara lite.. man ska vara försiktigt med sånt där, kan vara infekterat osv. Därför ska jag inte överantstränga mina ben vilket resulterade att smous fick stanna hemma idag. Ganska skönt ändå!
(Tur att jag har tagit stelkramps spruta iaf!)

Hur som helst, ska med Pål och vinka av honom vid tåget. Som tidigare sagt är det ju min tur att hälsa på honom nästa vecka i och med att jag har påsklov då. Ska bli mys!
För er som undrar varför Pål kan vara hos mig så mycket kommer svaret här; Pål går inte i skolan. Nej ni hörde rätt. Pål har hoppat av för att jobba istället. Han jobbar för tillfället på hans pappas kiosk uppe i Gävle.

Det här har jag på mig idag:

Stor beige tröja, hittad i pappas garderob
Svarta strumpbyxor, H&M
Rosa nagellack, Mavala

Nej nu måste vi lägga på ett kol om vi ska hinna i tid!
Hare!
/Smousie


HATA SVANAR!

Ni kan inte ana vad som hände mig idag! Jag och Pål var ute på en liten promenad vid en sjö, jätte mysigt. Vi satte oss på en bänk och bara myste lite. Två svanar kom simmande, dom va så fina.. Dom började gå upp på land och stod och stirrade på oss. Vi skrattade lite och bestämde oss för att gå hemmåt. Då, plötsligt, så sprang den ena svanen efter oss, de försökte bita oss. Pål är snabb så han sprang undan, men jag har inte de snabbaste benen direkt. Svanen hackade på mig ochh bet  mig i hälsenan. FYFAN vad ont det gjorde och jag var livrädd! Trodde att det här var slutet på Smousie Barbara Larssons liv.. Men icke sa nicke, jag är livslevande i skrivande stund och tänker aldrig mer gå nära en svan! ääähh, dom borde skjutas allihopa. Nu till påsk behöver väll alla lite fjädrar? Om jag hinner imorn tänkte jag gå till sjön och skjuta en av svanarna med mitt luftgevär. Sedan plockar jag av fjädrarna och har ett litet fjäderstånd någonstans, lite extra pengar är ju aldrog fel! Sedan kan man ju grilla svanen och äta den till middag! Men jag får se om jag hinner med det.




Puss

Trött

Hej mina vänner!
Har precis haft omprov nummer 3, alltså tredje omprovet på samma prov. Engelska glosor, men jag fuskade faktiskt och skrev både "sun-sol" och "dog-hund" på handen.. hihi *säg inget*. Jag hoppas verkligen att det gick hela vägen den här gången!!
Sitter i skolans datorsal nu, lunch om två timmar *lääängtar*, har på mig ett par ljus beiga manchester brallor och en vit blus jag lånat av mormor Gärd (har fortfarande inte fått tag på henne. kärring!!). Har lite ont i mina "love handles", byxorna är lite för små.

Aja, hare gött allesammans! :D
Puss och kram Smousie

Mys

På söndagar så brukar ju jag och mormor Gärd alltid äta semlor. Men konstigt nog så svarar hon inte när jag ringer, inte på mina sms heller. Tycker att det är riktigt dålig stil av henne! Ne nu är jag arg!

På grund av att mormor inte svarar så blir det en mys dag här hemma istället. Självklart är Pål här, inget mys utan honom! Ganska skönt att bara ta det lugnt idag, är helt slut efter inatt! Vi sov knapp någonting, föräns på morgonen.. Ja som jag sagt tidigare så finns det ingenting som kan stoppa Pål när väl satt igång! Åh det är fantastiskt! Våran sexliv är så jävla bra, både musen och ormen är i bra form just ni och varför inte ta vara på detta!? Jaaaa, jag njuter verkligen!! åååååhhhh...

Tänkte lägga upp dagen outfit, mys kläderna är på!



Grå hoodtröja, HM
Svarta mjukisbyxor, Påls
Grön mössa, Vinterboden
Svarta strumpor, Ica

Nu ska jag äta en banan och sen tänkte jag klippa tånaglarna, var ett tag sen jag gjorde det faktiskt..

Puss!


MELODIFESTIVALEN!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!! Ännu en anledning att värka i sig massa onyttigheter! Har laddat upp med 3 chipspåsar, en kladdkaka, 4 semlor och 2 liter cola. Tror att jag klarar mig, får i värsta fall springa över till grannen och rota fram något smarrigt!

Hör upp, någon mer än jag som uppmärksammat att det finns en veteran bland de tävlande!? Jo självaste Charlotte Perrelli i egen hög person var nämligen med och tävlade år 1999 med låten "Tusen och en natt". Idag år 2008 är hon med och tävlar igen! Nu med låten "Hero".


  NU


Nääää jävlar! Nu ska jag käka pizza!!

PROPPmätt

herregud. gard DAMN. jag har ätit fruktansvärt mycket idag, jag gör det alltid i och för sig, men idag var det liksom WOW, brutalt mycket. major mycket!
mina mål idag:
1. frulle; 8 kokta ägg & 250gram smörstekt bacon. till det här ett stort glas cola.
2. mellanmål; en billys panpizza (okej då, två panpizzor.. hihi)
3. lunch; en dunk gulasch soppa, en klick grädde på det, och en tetra röd mjölk.
4. efterrätt; 5 kanelbullar, en konserv fruit coctail.
5. mellanmål; en köbullemacka. yummi! till det en termos kaffe.
6. middag; en långpanna potatisgrattäng, 500gram oxfilé. till det ett stort glass cola och en körsbärs tomat.
7. efterrätt; en banan.
8. fredags-kvälls-snacks; lantchips, cheezecrunches, marabou mintchoklad och coca cola.

jag bokstavligt rullar fram. men men, som jag brukar säga, enjoy life! especially food!
peace out!

`smouuz´


Uppdatering av bloggen

Halloj!

Blev så trött på det rosa, så har nu gett sidan en ny touch. Tycker det blev fräschare nu till våren också!
Vad tycker ni om det nya utseendet?

Idag är Smousie sjuk.. Hostat och snorat i samma näsduk sen imorse, disgusting huh?! :P Pål är uppe i Gävle igen, snart dags för mig att besöka hans place kanske.. har ju inte gjort det ännu *shame on me* fniss..
Nä, på påsklovet ska jag boka x2000 upp till Gävle! Det spikar vi, eller hur gubben? :)

Ska lägga mig och vila lite, slänger upp ett inlägg lite senare också.

Puss på er!
"Smous" (Smousie Barbara Larsson)


Fy Smousie!

Jag ber om ursäkt för den outhärligt dåliga uppdateringen!

De senaste dagarna har jag vart med Pål såklar, pga det så har jag inte haft tid för bloggandet. Men nu är jag här igen! Jajamen. Jag ska snart till ishallen och åka lite skridskor, jätte kul ska det bli. Som jag sagt tidigare så gillar jag konståkning! Ska glida runt på isen lite hade jag tänkt :) Senare så antar jag att jag ska vara med min älskling! oh i miss you baby!  Han är nämligen hos tandläkaren, så jag får vara utan honom i ngn timme, hatar att vara utan honom!! Men tänkte ta mig ett härligt bad nu, raka benen och andra hårbeväxta ställen. Sedan ska jag smörja in hela min kropp så att den blir mjuk och len. Sedan bär det väll av till ishallen..
 
Vad ska ni göra idag?

Kramizz

Pål Swolaski<3

Ja, ännu en UNDERBAR natt med Pål.. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva våra intima stunder på så sätt att ni ska kunna förstå hur otroligt jävla fantastiskt det är! Mjukt men samtidigt hårt.. Varmt, vått, fuktigt och klibbigt, på ett sånt där härligt sätt.. Mmmm, det där kallar jag njutning på hög nivå! Oh my gosh! 



Skippade skolan idag så jag kan ligga i sängen och mysa med Pålisen, kan verkligen inte slita mig ifrån honom.. Tror att jag ska ta mig en burk tonfisk, yummi. Tänkte göra mina berömda ostklubbor idag, ååååååhhhh!! Det vattnas i munnen på mig.  

Hm nej nu ska jag sätta mig och mumsa på min tonfisk :) Puss o kram! 

Nu är Smousie nöjd..

Har ätit en otroligt god middag nu, känner hur magen arbetar och börjar producera nytt, ja ni vet vad ;) hehe.. Nu ska jag krypa upp i Påls famn framför tvn och se på Pimp my ride @ mtv. Ska bli riktigt mys asså. Efter det blir det Fråga Olle, jag och Pål kanske får lite tips till kvällens aktiviteter, hoppas det! Nej nu piper micron att popcornen är klara, crisp crisp.. 

Seee yoou laaaateeeer <3333

Hungrig!

Hej allihopa!
Nu står jag och Pål och lagar middag. Idag bjuds det på:  +  + grönsaker som blir bulgur, kycklingfilé och wookgrönsaker tillsammans. MUMS!

Nu börjar det fräsa ordentligt i pannan! (Och Pål skriker hysteriskt hihi sötnowsen är inte så duktig på matlagning)
Hörs sen! Ciao!!

Myyyyys

Vaknade för cirkus en halvtimma sedan med Pål vid min sida. Ja vi har faktiskt sovit några timmar, inte bara bus *hihi*. Det blir ju lätt så, Pål är väldigt attraktiv! Grrr.. Inte för att skryta men jag får en känsla av att han tycker att jag är rätt attraktiv jag med ;P Han brukar kyssa och smeka mig över hela kroppen, och då menar jag hela.. Nej nu ska jag hoppa i sängen igen, min tiger liger och väntar. Börjar inte skolan föräns vid kl 12. Så vi hinner nog med både det ena och det andra!

Klööööös / Smous


Avslöjandet

Jag nämnde tidigare Pål som jag träffade på bion för några dagar sen. Ja nu tänker jag berätta vem denna unge man är.

Namn: Pål Swolaski
Ålder: 16 (Ja jag vet att det är "patetiskt" att ha en yngre kille, men han är mogen för sin ålder, och då menar jag MOGEN)
Bor: Gävle
Intressen: Bowling, curling och numera jag *fniss*
Familj: Papi, mami och syster (från kina)
Ursprung: Adopterad från Polen (Därav namnet Pål)
Kompisar: Stefan, Jocke och Mohammed (han har en rolig mustasch, förlåt mig "Mohmi" jag var tvungen)
Favorit band: Tokio hotel

Ni får veta mer om honom senare :)

Jag och Pål är numera ett offentligt par, gratta mig hihi!

Puuusss

Skolan

Hallojsan!

Sitter i skolan nu. Känner mig som , alltså grå blek och hårig. Vill hem duscha och raka mig. Blä :(

Kramar Smousie


Melnodifestivalen

Jajamen nu var det lördag igen och vad betyder det i dessa tider mina vänner? Jo melodifestivalen såklart! Ska som alltid sitta klistradframför tvn med en påse chips, gärna lite dipp det det och ett stort glas cola. Ikväll är det dom här som tävlar:

 
Niklas Strömsedt - För många ord om kärlek


Calaisa - If i could


Daniel Motsogiannis - Pame


Linda Bengtzing - Hur svårt man det va


Nordman - I lågornas sken


Sibel - That is where i´ll go


Fronda - Ingen mår så bra som jag


Charlotte Perelli - Hero

Det var då alla tävlande, ett riktigt bra startfält. Spännande..  Vem hejar ni på?

xoxo

Besvikelse

Var det någon som kollade på Let's Dance igår? Fy säger jag bara. Blev riktigt äcklad. Danny som brukar vara så sockersöt hade spökats ut till en blond Prince i gårdagens program. Herregud, snart tänker jag stämma sminkarna på Tv4 detta är ju skandal!
Prince? Danny?
Linda åkte ut ikväll. Lite trött på den där finlands-svenskan hon kör med. Hittade en rolig bild på henne:  fniss..

Så snygga är dom banimej inte i Let's Dance. Sverige har så många andra godbitar att bjuda på. Därför tänkte jag lägga ut min topp 3 lista på svenska snygga kändisar:

börjar bakifrån..

3.  Peter Harryson
2.  Bosse "bildoktor" Andersson
1.  Vinnare: Peps Persson

Nej nu ska jag ta och röra på mig, skriver senare!
Puss och Kram, Smous

RSS 2.0