Baksmälle-smousie

Salut!

Aj aj aj, var på en liten tillställning igår och idag mår man inte bra alltså. Drack mig alldeles varm och snurrig i kropp och knopp. Men ska inte klaga, det är inte ofta jag får gå på kalas! Måste dock säga att jag inte riktigt riktigt har alkoholvana ännu, trettiofyra och en halv starköl blev det. Jag säger bara en sak: SAY PARTY!!


Video från igår



Filmade lite innan bion börjat :)

Godmorgon

Har lite ont i halsen idag, hm kan de ha något att göra med att  jag bytte saliv med Pål igår? Hihi.. Ja som sagt, jag var alltså på bio igår, Morgan Pålsson - världsreporter. Suverän film asså! Berättar mer om mig och Pål senare..




Under bion åt jag en super fräsch och god sallad, riktigt uppfriskande och nästan lite läskande för magen (trots att det inte var någon kolsyra i salladen). Bilden brevid är på Pål<3

Lägger upp en video lite senare idag! Och självklart berättar jag om mig och Pål..
Men nu ska jag slänga i mig lite frukost, yummi :)

Denna dag..

Ännu en gång ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag. Fruktansvärt dåligt utav mig, fy Smousie! Nu på kvällen har jag vart på bio och sett Morgan Pålsson - Nyhetsreporter. Ja denna film asså, STÖRTSKÖN! Fy fan vad jag garvade, denna kille är ett mirakel. Något annat som hände var att jag träffat en kille, ja Pål hette han. Betättar mer om det imorgon. Lägger även upp bilder då! Ska hoppa i säng nu, helt slut efter allt jag varit med om idag! pust..

Godnatt på er!

Shopping

Nya favoriter i underkläderlådan;

samt en mysig tröja;


Shopping & lunch med Mrs X

Vill först be så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga upptaderingen! Blogglivet är hårt ska ni veta!

Men till idag: har jag varit nere på stan och shoppat. Lägger in bilder senare. Åt lunch med Mrs X (vill inte lämna ut sitt namn här i bloggen..) åt en trevlig grönsallad, mums! Men nu är jag riktigt sugen på en köttbit!

Ska ut på en prommenad med Lassiegubben. Han har varit inne sen imorse, han borde vara jätte bajsnödig nu..

Ciao! /Smous


Shopping

Efter jag ätit frukost så åkte jag ner till centrum, som jag sa tidigare ville jag ha en lite lyxigare duschtvål samt shampoo och balsam. Så jag gick runt bland alla tvålar, det är inte klokt vilket urval det finns. Men så hittade jag tillslut en som jag fastnade för. Temat blev lustigt nog rött :P



Duschtvålen i märket Palmolive, shampoo och balsam i märket Herbal essences.
Nu vill jag ju bara duscha med en gång och testa dom! Kommer att dofta så gott. Men, bara för att jag har köpt lyxiga tvålar nu betyder inte det att jag tycker att euroshopper tvålarna är dåliga, ånej! Vill bara unna mig lite vardagslyx.. Vad använder ni för något märke?

Passade även på att införskaffa mig två par nya strumpor,  vita sprumpor blev det. Ganska fräscht att ha vita strumpor nu till våren, eller vad säger ni? 
 


Riktigt nöjd med dagens köp!


Då var man uppe igen

Hoppas ni har sovit gott! Det har däremot inte jag gjort, jag drömde om en jätte äcklig sak! Här ska ni få höra:
(VARNING FÖR KÄNSLIGA!!)

Jag och min mormor Gärd skulle som vanligt gå och äta våran söndags semla. Men när jag tog första tuggan av semlan, ni vet när man har vart sugen på någonting sådär jätte länge, jag gapade riktigt stort och högg tag i semlan. Då kände jag att det var nogot mer än bara grädde och mandelmassa i! Så sant, där  låg det en hårig liten död mus, i musen var det fullt med larver som höllpå att äta upp musen. Hela min munn kryllade av dessa larvet och jag försöktepanikslaget spotta ut dom. Men icke sa nicke, dom jäklarna kröp ner i halsen. Sedan kunde man se larverna krypa innom mig längs armar och ben. Det var som en litet buckla ihuden som förflyttade sig. Jag försökte desperat att skära upp huden för att få bort larverna, men dom var snabba och hann undan. Det slutade med att jag hade skärt upp hela min kropp, det var blog överallt. Det sprutade upp på väggarna och jag försökte springa till sjukhuset men jag kom aldrig fram... Sedan vaknade jag
                                                                                                                                                       
Nej fy det där var ingen rolig dröm inte!! 
Hade tänkt att äta lite frulle nu, sedan får jag se vad jag ska hitta på under dagen..

Vad ska ni göra idag?

Puss

Läggdags

Det har varit en lång dag, med många godsaker! När jag ser tillbaka på dagen så ser jag att den mesta tiden av dagen har jag tillbringat åt att äta, hihi bus Smousie! Men ärligt talat, jag tycker att hysterin över att banta o grejer är så jäkla överdriven. Se bara på mig, bryr jag mig? Nääääee! Jag är lixom tjejen som tuggar i mig det mesta. Matgladare person får man nog leta efter..

Vill hälsa till min mormor Gärd. Tack för att du finns, kan alltid prata med dig! Du, jag och semlorna.. <3

Nej nu är det dags att hoppa i säng, Lassie ligger redan på sin filt och väntar på att jag ska lägga mig brevid (dock inte på hans filt, utan i min egen säng). Ska blir riktigt skönt!

Godnatt på er nattugglor! image23


Uppdatering

Har precis uppdaterat min blogg med en bild på mig själv, nu vet ni vem jag är :) Sedan en kort liten beskrivning om bloggen. Känns rätt bra, blev välrigt nöjd faktiskt ! Hoppas ni gillade det!?


Puss

Anthon Berg

Ja, nu undrar ni förstås "vem fan är Anthon Berg?". Det ska jag tala om för er att det är en mumsig liten chokladbit, fyllig men torr marsipan fyllning och ett lagom tunt lager av mörkchoklad runtom. Och ja jag vet, det är bara gamlingar som tycker om dom + jag (Smousie). But hey, det är inget fel med det! Smaken är som baken, delad. 

 

Någon mer som tycker om Anthon Berg?

Marsipan

Jag har nog världens bästa mamma. Till efterrätt hade hon köpt marsipan figurer på konditoriet nedanför oss!


Söta va? :) Nu ska jag kolla på busisarna i en annan del av Köping! Med marsipanbejbi och chips!
xoxo "Smous"

Mitt favorit program!

Kom precis ut ur duschen, känner mig riktigt fräsch! Funderar på att köpa mig en mer lycig kroppstvål, och kanske även shampoo och balsam. Får se hur det blir med den saken :) Snart är det "I en annan del av Köping", mitt absoluta favorit program. Gillar Tobbe bäst, han är så skön! Tänkte äta en chipspåse till det, mums!

 

ciao :D

Korv

Har precis kommit hem från en mysig dag på stan med mormor Gärd. Har också hunnit med att äta en übergod middag med familjen, men innan jag berättar vidare om det måste jag berätta en rolig sak som hände på stan idag. Utanför NK kommer en tjej fram till mig och frågar om det inte är jag som är Smousie med bloggen. Tänk att man redan blir igenkänd på stan :D det bådar gott för mig och bloggen med andra ord.
Hur som helst, Min mamma hade lagat min favorit rätt idag, korv i ugn. Oohh oohh, food orgazm. Jag kan höra änglakören skåla i gommen;



Vilken är eran favoriträtt?
Kram Smous


Nej nu blir jag arg!

Som ni kanske vet är jag ett stort fan av Lassie filmen, boken, och självklart min egna lilla puppyluppy Lassie. Det jag vill komma till är att jag satt och googlade runt i lugnans ro när jag plötsligt får upp en skandalös bild under mitt sökord "Lassie". Nämligen denna:

Ja, jag säger då det!


Söndags semlan

Nu har jag tagit en varm dusch och gjort mig iordning. Ska gå och möte momor nu, äntligen dags att äta söndags semlan :) Ska blir riktigt mysigt, kanske en kopp varm choklad till det, känns locknde när det är sånt här trist och ruggigt väder..

image15

Nej nu måste jag skynda mig så att jag inte missar tåget ! Hejsvej :D

Pizza

Det blev pizza till lunch idag, mums! Men jag blev sådär äckligt mätt, tryckte faktiskt i mig HELA pizzan! För er som oroar er över ifall jag kommer orka äta semla nu med momor Gärd. Ni kan vara lugna! Jag är aldrig coh så menar jag ALDRIG för mätt för att äta en semla :) Inte för att skryta, men jag är nog Stockolms bästa semelätare! Någon som vågar utmana mig? höhö
 


puss / smous


Solo

Promenerade förbi ica när jag var ute med Lassie, passade på att köpa mig en tidning och en chokladbit. Solo blev det, fick med ett flashigt läppglans också! Tycker att det är kul med överaskningar i tidningarna, iofs var det ingen överaskning efter dom att plasten runt tidningen är genomskining, men jag gillar små prylar.  



Ska nog  ta och göra lite lunch, och läsa min tidning. Får se vad jag hittar på efter jag bläddrat igenom tidningen. Ska förmodligen äta söndags semlan med mormor Gärd, och gosa med min Lassieboy såklart :)

<3

De mystiska människorna



Det här är videoinlägget jag lovade er att lägga upp. Låter kanske lite konstig men jag var verkligen rädd! Fy, tur att dom inte såg mig..

God morgon!

Vaknade ganska tidigt idag, men känner att jag fått en otroligt bra sömn inatt så det gör ingenting! hihi
 Låg kvar i sängen och såg på simpsons. Har just tyckt i mig en god frukost! Kaviarmacka med äppeljuice, smaskens! Det blev rätt smuligt  i sängen, kan ju passa på att peela kroppen. En mycket bra idé! 



En liten upplysning för er som inte har fönster eller liknande för att kunna se ut, det har regnat inatt!
 På med regnjackan och gummistövlarna, trots att det inte regnar längre. Man ska alltid vara redo :)




Nu ska jag och Lassie ut på en blöt promenad, jajemen. Puss

Hejhopp!

Jag har inte somnat ännu.. Blev så exalterad av denna bild, tänk om Lassie kunde komma hem med en sådan här fångst. DÅ skulle jag passa på att göra en snygg harmössa lagom till mars månad, now we talking fashion people!  



Eller varför inte en pälskudde att snooza på.. Nej nu ska jag  sluta drömma, Lassie nedsatt refex förmåga och därför kan jag inte ställa dessa krav på honom. Får prata med grannen om jag kan låna hans hund till februari jakten som jag anmält mig till!

Goodnight sweethearts!

Promenad

Var nyss ute på en uppfriskande promenad med min hund Lassie. Gick och funderade i min egna lilla värld då jag plötsligt fick syn på dessa filurer stående mitt i skogen, vafan gör dom? Dom stog bara där och glodde ner i marken, undrar om dom äns märkte att jag stog där.. Jag sprang snabbt och gämde mig i ett cementrör och bad för mitt liv.. Då dom plötsligt började gå.. Lägger upp ett videoklipp på det imorn!

 

Är fortfarande lite skakis... Ska nog ta och krypa till kojs nu, godnatt!

Smousie Larsson

Hej mitt namn är Smousie Barbara Larsson. Jag hade tänkt att göra en väldigt kortfattad presentation om mig själv, Smousie. Enjoy!

Namn: Smousie Barbara Larsson
Ålder: 17, snart 18 *längtar hihi*
Bor: Stockholm (pga min populäritet kan jag ej utlämna min personliga adress)
Längd: 153 cm
Vikt: 50
Familj: Mamma, pappa, 3 systrar, 4 bröder
Ögonfärg: Blå (har färgade linser ibland)
Hårfärg: Råtta..
Hudfärg: Ljus
Favorit käk: pageti o tjöfäsås (spagetthi och köttfärsås för er som inte humor har) och korv i ugn
Favorit snack: Cheeseballz *yummi*
Favorit bok: Lassie
Favorit ämne: Hemkunskap (BÄST på att göra ostklubbor, recept kommer senare)
Favorit affär: J-store *just lööööv it*
Favorit produkt: Ögonsalva (har extrema eksem ringar kring ögonen, aj)
Favorit film: Lassie the movie
Favorit hobby: Bloggen (såklart)
Favorit tv program: Hjälp (sänds efter Lets dance) och I en annan del av Köping
Favorit dricka: Smoothie ( nästan som Smousie, recept kommer senare)
Favorit artist: Carola Häggkvist feat. Roger Pontare (låt: När främligen viskar mitt namn.remix)
Favorit radiokanal: Lugna favoriter
Favorit djur: Delfin
Favorit frukt: Kiwi och *-frukt
Favorit frukt (torkad): Fikon (magen blir inte glad, hihi)
Favotit bär: Krusbär
Favorit bakelse: Stor semla med extra mycket grädde
Favorit färg: Rosa
Favorit tidning: Frida
Favorit släkting: Mormor Gärd (min personliga blogg coach och assistent)
Favorit plats: Gärdet i Stockholm (Där tar jag min söndags semla med mormor Gärd)
Favorit citat: Att vara eller att icke vara, oh my gosh!
Favorit lek: Burken för dig 1 2 3!
Favorit vän: Karin Mohlander
Favorit kändis: Brittan Spers
Favorit kändis (svensk): Alexander Bard (diggar barret)
Favorit land: Sverige (tryggt och bra)
Favorit godis: Marmeladkulor
Favorit sås: Bea
Favorit sak: Mr rabbit (min mobil)
Favorit ringsignal: Nokia tune
Favorit plagg: Strumpor (Mys)
Favorit smycke: Tåring
.. börjar ni tröttna på mina favoriter? Det kommer mera :) hihi
Favorit dag: Söndag (semeldagen)
Favorit uppfinning: Krutet
Favorit konstnär:  Picasso
Favorit marmelad: Aprikos och den röda kulan
Favorit bad: Sydpolen i förorten S-tälje
Favorit spice: Baby spice
Favorit krydda: Curry
Favorit restaurang: BK
Favorit café: Blue tooth café
Favorit mataffär: Lidl
Favorit tvål: Barnängelns stentvål
Favorit shampoo och balsam: Euroshopper (det funkar faktiskt!)
Favorit reklam: Parlino
Favorit musikal: Mozart on ice
Favorit show: Horse show
Favorit sajt: blogg.se (såklart)
Favorit tuggummi: Hubbabubba
Favorit dokusåpa: Paradise hotel (när kommer det tillbaka?!)
Favorit par: Runar och Tilde de Paula (aaw)
Favorit stil: Skrivstil
Favorit nummer: 23,5
Favorit kroppsdel: Fötter
Favorit idrott: Konståkning
Favotit resemål: Fucking Åmål
Favorit nöt: Cashew
Favorit underkläder: Långkallingar och trosor med rejäl gren
Favorit yrke: Delfinskötare (ovanligt haha)

Det var allt för tillfället, nu vet ni lite om mig och vem jag (Smousie) är :)
Som ni ser gillar jag att favorisera, kan inte låta bli!

Puss så länge!


RSS 2.0